притисни ентер »

Зошто ги шпионираме бившите на социјалните мрежи?
Зошто ги шпионираме бившите на социјалните мрежи?

Зошто ги шпионираме бившите на социјалните мрежи?

Си гледате објави на Instagram и „случајно“ налетувате на профилот на бившиот – и ете за 10 минути сте дошле до фотографиите од 2014 година и спомените од забави на кои заедно сте биле. Прашањето кое по овој виртуелен излет почнува да ве мачи, е зошто? Зошто го шпионирате бившиот? Според психологот Сузан Краус Витбурн, ова е нешто вообичаено и не значи

Зошто ги шпионираме бившите на социјалните мрежи?

Зошто ги шпионираме бившите на социјалните мрежи?

Зошто ги шпионираме бившите на социјалните мрежи? Си гледате објави на Instagram и „случајно“ налетувате на профилот на бившиот – и ете за 10 минути сте дошле до фотографиите од 2014 година и спомените од забави на кои заедно сте биле. Прашањето кое по овој виртуелен излет почнува да ве мачи, е зошто? Зошто го шпионирате бившиот? Според психологот