притисни ентер »

Тркачки симулатор на Asaton Martin за што чини колку BMW 5 или Mercedes E Class
Тркачки симулатор на Asaton Martin за што чини колку BMW 5 или Mercedes E Class

Тркачки симулатор на Asaton Martin за што чини колку BMW 5 или Mercedes E Class

Aston Martin и Curv Racing Simulators го претставија AMR-C01, тркачки симулатор од ограничена серија од 150 единици и почетна цена од над 67.000 евра (околу 75.000 американски долари)…. На чело на Curv Racing Simulators е  Дарен Тарнер (Darren Turner), експерт за симулации и професионален возач на трки, кој во моментов е на списокот на возачи на Aston

Aston Martin го претстави AMR-C01 луксузниот тркачки симулатор

Aston Martin го претстави AMR-C01 луксузниот тркачки симулатор

Aston Martin во соработка со британската технолошка компанија Curv, го подготви AMR-C01 луксузниот тркачки симулатор. AMR-C01 делува како вистински Aston Martin кој ќе можете да го паркирате во својот дом. Симулаторот е направен со целосен карбонски монокок, а неизоставен дел е и решетката која се наоѓа кај тркачките автомобили на Aston Martin. Позицијата

Aston Martin создаде тркачки симулатор – чини “ѓаол ипол”

Aston Martin создаде тркачки симулатор – чини “ѓаол ипол”

За сите љубители на адреналинските возење, Aston Martin создаде тркачки симулатор создаден од јаглеродни влакна. Седиштето и самата позиција на седење е инспирирана од моделот Valkyrie, а симулаторот има и други детали инспирирани од автомобилите на британскиот производител. Називот на овој симулатор е AMR-C01, а Aston Martin го разви во соработка

Aston Martin разви неверојатен тркачки симулатор кој чини 60 илјади евра

Aston Martin разви неверојатен тркачки симулатор кој чини 60 илјади евра

Британската компанија Aston Martin во соработка со компанијата Curv Racing Simulators го разви тркачкиот симулатор AMR-C01. Станува збор за врвен симулатор кој ќе се продава по цена од околу 60 илјади евра без пресметан данок. Компаниите кои го развија тврдат дека станува збор за врвен домашен симулатор изработен со карбонски елементи . Од Aston Martin

Тркачкиот симулатор на Aston Martin чини 57.500 фунти

Тркачкиот симулатор на Aston Martin чини 57.500 фунти

Компанијата Aston Martin во соработка со Curv Racing Simulators го разви тркачкиот симулатор AMR-C01. Се работи за врвен симулатор кој во Велика Британија чини 57.500 фунти без данок. Компаниите што го развиле тврдат дека се работи за врвен луксузен куќен симулатор, кој го сочинува карбоснки монокок, а позицијата на корисникот е иста како позицијата

Aston Martin претстави луксузен тркачки симулатор

Aston Martin претстави луксузен тркачки симулатор

Симулаторот го доби името AMR-C01, неговиот монокок е направен од јаглеродни влакна, а седиштето и позицијата на возачот се инспирирани од моделот Valkyrie Aston Martin денеска премиерно прикажа новитет од своето портфолио, но овој пат не се работи за спортски автомобил, туку за тркачки симулатор предвиден за користење во домашни услови. Фановите на