притисни ентер »

Мал авион слета на автопат во Словенија
Мал авион слета на автопат во Словенија

Мал авион слета на автопат во Словенија

Помал авион принудно слетал на автопатот кај Брежје во правец кон Јесеница во Словенија, јавуваат словенечките медиуми . Како што соопштила полицијата, во авионот имало две лица, кои не се повредени. Оттаму додаваат дека е обезбеден делот од патот каде што е извршено принудното слетување. Според Словенечката служба за безбедност и спасување, околу

Словенија: Авион принудно слета на автопат

Словенија: Авион принудно слета на автопат

Авион принудно слета на автопатот кај Брежје, во правец кон Јесенице, во Словенија, јави N1. Како што соопштија од Словенечката служба за безбедност и спасување, околу 14 часот и 30 минути добиле дојава дека авионот принудно слетал на автопатот. Според извештаите, авионот удрил во банкина при слетувањето и се превртел. Во авионот имало две лица кои

Мал авион слета на автопат во Словенија

Мал авион слета на автопат во Словенија

Помал авион принудно слетал на автопатот кај Брежје во правец кон Јесеница во Словенија, јавуваат словенечките медиуми . Како што соопштила полицијата, во авионот имало две лица, кои не се повредени. Оттаму додаваат дека е обезбеден делот од патот каде што е извршено принудното слетување. Според Словенечката служба за безбедност и спасување, околу

Мал авион слета на автопат во Словенија

Мал авион слета на автопат во Словенија

Помал авион принудно слетал на автопатот кај Брежје во правец кон Јесеница во Словенија, јавуваат словенечките медиуми . Како што соопштила полицијата, во авионот имало две лица, кои не се повредени. Оттаму додаваат дека е обезбеден делот од патот каде што е извршено принудното слетување. Според Словенечката служба за безбедност и спасување, околу

Авион принудно слета на автопат во Словенија

Авион принудно слета на автопат во Словенија

Според полицијата во Крањ, во авионот имало две лица кои не се повредени. Оттаму додаваат дека делот од патот каде што се случило принудното слетување е обезбеден. Како што соопштија од Словенечката служба за безбедност и спасување, околу 14 часот и 30 минути добиле дојава дека авионот принудно слетал на автопатот. Според извештаите, авионот удрил

Авион принудно слета на автопат во Словенија

Авион принудно слета на автопат во Словенија

Според полицијата во Крањ, во авионот имало две лица кои не се повредени. Оттаму додаваат дека делот од патот каде што се случило принудното слетување е обезбеден. Како што соопштија од Словенечката служба за безбедност и спасување, околу 14 часот и 30 минути добиле дојава дека авионот принудно слетал на автопатот. Според извештаите, авионот удрил

Во Словенија помал авион принудно слетал на автопат

Во Словенија помал авион принудно слетал на автопат

Помал авион принудно слетал на автопат кај Брезје во насока кон Јасеница во Словенија. Како што соопштила локалната полиција, во авионот имало две лица, кои не се повредени. Додале дека е обезбеден делот од патот каде се случило принудното слетување. Според зборовите на словенечките служби за безбедност и спасување, во околу 14:30 часот добиле пријава

Авион слета на автопат во Словенија

Авион слета на автопат во Словенија

Помал авион попладнево принудно слета на автопатот кај Брежје во правец кон Јесенице во Словенија. Според полицијата во Крањ, во авионот имало две лица, кои не се повредени. Оттаму додаваат дека е обезбеден делот од патот каде што е извршено принудното слетување. Според Словенечката служба за безбедност и спасување, околу 14 часот и 30 минути добиле

НЕРЕАЛНА СЦЕНА: Авион принудно слета на автопат! НЕМА ПОВРЕДЕНИ

НЕРЕАЛНА СЦЕНА: Авион принудно слета на автопат! НЕМА ПОВРЕДЕНИ

Мал авион принудно слетал на автопатот Горење кај Брежје во правец кон Јесенице, наводно поради проблем. Според првичните информации, штета е причинета само на леталото. Местото е обезбедено до доаѓањето на истражителот за воздушни несреќи, кој е одговорен за справување со вакви настани и го презема, соопштила полициската управа Крањ. Сообраќајот е