притисни ентер »

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, денеска имаше средба со Мартин Викерс, специјален пратеник за трговија за Западен Балкан на премиерот на Обединетото Кралство. -На средбата се разговараше за севупните македонско-британски односи, кои беа заеднички оценети како исклучително цврсти, долгорочни и сеопфатни,

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, денеска имаше средба со Мартин Викерс, специјален пратеник за трговија за Западен Балкан на премиерот на Обединетото Кралство. -На средбата се разговараше за севупните македонско-британски односи, кои беа заеднички оценети како исклучително цврсти, долгорочни и сеопфатни,

Ковачевски – Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски – Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Премиерот Димитар Ковачевски денеска имаше средба со Мартин Викерс, специјален пратеник за трговија за Западен Балкан на премиерот на Обединетото Кралство. На средбата се разговараше за севкупните македонско-британски односи, кои беа заеднички оценети како исклучително цврсти, долгорочни и сеопфатни. Посебен фокус беше ставен на билатералната економска

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Премиерот Димитар Ковачевски денеска имаше средба со Мартин Викерс, специјален пратеник за трговија за Западен Балкан на премиерот на Обединетото Кралство. На средбата се разговараше за севупните македонско-британски односи, кои беа заеднички оценети како исклучително цврсти, долгорочни и сеопфатни. Посебен фокус беше ставен на билатералната економска

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

На средбата се разговараше за севупните македонско-британски односи, кои беа заеднички оценети како исклучително цврсти, долгорочни и сеопфатни. Посебен фокус беше ставен на билатералната економска и трговска соработка, при што премиерот Ковачевски изрази големо задоволство што Обединетото Кралство е вториот најголем директен странски инвеститор во

Ковачевски – Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски – Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Премиерот Димитар Ковачевски денеска имаше средба со Мартин Викерс, специјален пратеник за трговија за Западен Балкан на премиерот на Обединетото Кралство. На средбата се разговараше за севкупните македонско-британски односи, кои беа заеднички оценети како исклучително цврсти, долгорочни и сеопфатни. Посебен фокус беше ставен на билатералната економска

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Ковачевски-Викерс: Македонско-британските трговски односи се пример за регионот

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин