притисни ентер »

Верувале или не – направил повеќе од 2.000 сообраќајни прекршоци
Верувале или не – направил повеќе од 2.000 сообраќајни прекршоци

Верувале или не – направил повеќе од 2.000 сообраќајни прекршоци

Ако го барате најнеодоговрниот возач тогаш тој ќе го пронајдете во Русија. Како што пренесуваат руските медиуми, неименуван Русин направил повеќе од 2.000 сообраќајни прекршоци. BBC пренесува дека во Москва бил сопрен возач на луксузен автомобил поради направен прекршок. Тој одбивал да излезе од својот автомобил поради што полицајците биле принудени

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва, по што се судрил со камион. Во несреќата загинаа седум

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва, по што се судрил со камион. Во несреќата загинаа седум

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва, по што се судрил со камион. Во несреќата загинаа седум

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва, по што се судрил со камион. Во несреќата загинаа седум

Русија: Минибус се судри со камион, загинаа осум Украинци

Русија: Минибус се судри со камион, загинаа осум Украинци

Во несреќата загинаа седум патници и возачот на минибусот, а еден патник и возачот на камионот се повредени. Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во […]

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва, по што се судрил со камион. Во несреќата загинаа седум

Русија: Минибус се судри со камион, загинаа осум Украинци

Русија: Минибус се судри со камион, загинаа осум Украинци

Во несреќата загинаа седум патници и возачот на минибусот, а еден патник и возачот на камионот се повредени. Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската Област,

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

Осуммина Украинци загинаа во сообраќајна несреќа во Русија

– Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва, по што се судрил со камион. Во несреќата загинаа седум

Осуммина Украинци загинаа во страшна сообраќајка во Русија

Осуммина Украинци загинаа во страшна сообраќајка во Русија

Осуммина Украинци загинаа во страшна сообраќајка во Русија Осум лица загинаа во сообраќајна несреќа што се случи рано утрово на автопат во централна Русија, соопшти полицијата. Несреќата се случила кога минибус, во кој биле девет лица, се обидел да претекне друго возило на автопатот во Псковската област, на околу 600 километри северозападно од Москва,