притисни ентер »

Резултатот е интересен: Колку пари може да заработува уличен свирач на плоштад во Скопје?
Резултатот е интересен: Колку пари може да заработува уличен свирач на плоштад во Скопје?

Резултатот е интересен: Колку пари може да заработува уличен свирач на плоштад во Скопје?

Овие двајца момци излегоа на плоштадот во центарот на Скопје со цел да дознаат колку пари може да собере свирач на гитара во рок од 30 минути. Резултатот е интересен. Погледнете го видеото:

Колку пари може да заработува свирач на плоштад во Скопје?

Колку пари може да заработува свирач на плоштад во Скопје?

ИЗВОР Скопје24 | јануари 10, 2019 Овие двајца момци излегоа на плоштадот во центарот на Скопје со цел да дознаат колку пари може да собере свирач на гитара во рок од 30 минути. Резултатот е интересен. Погледнете го видеото: