притисни ентер »

Хорор-одмор: На Николина Пишек и сопругот им украле пари и накит во вредност од 275.000 евра
Хорор-одмор: На Николина Пишек и сопругот им украле пари и накит во вредност од 275.000 евра

Хорор-одмор: На Николина Пишек и сопругот им украле пари и накит во вредност од 275.000 евра

Николина Пишек и нејзиниот сопруг Видое Ристовиќ, како што тврди водителката, беа исфрлени од вилата на Брач, која ја изнајмиле на 14 дена за 20.000 евра, пишува српски „Блиц “. Сопственикот на вилата по инцидентот рекол дека му ја „уништувале куќата“, по што Николина на хрватскиот портал „Далматински портал“ доставила снимки снимени таа ноќ на кои

Хорор-одмор: На Николина Пишек и сопругот им украле пари и накит во вредност од од 275.000 евра

Хорор-одмор: На Николина Пишек и сопругот им украле пари и накит во вредност од од 275.000 евра

Николина Пишек и нејзиниот сопруг Видое Ристовиќ, како што тврди водителката, беа исфрлени од вилата на Брач, која ја изнајмиле на 14 дена за 20.000 евра, пишува српски „Блиц “. Сопственикот на вилата по инцидентот рекол дека му ја „уништувале куќата“, по што Николина на хрватскиот портал „Далматински портал“ доставила снимки снимени таа ноќ на кои

Николина Пишек тврди дека ѝ украле пари и накит во вредност од 275.000 евра, еве што сè ѝ недостасува

Николина Пишек тврди дека ѝ украле пари и накит во вредност од 275.000 евра, еве што сè ѝ недостасува

Николина Пишек и нејзиниот сопруг Видое Ристовиќ, како што тврди водителката , беа исфрлени од вилата на Брач, која ја изнајмиле на 14 дена за 20.000 евра. Сопственикот на вилата по инцидентот рекоl дека му ја „уништувале куќата“, по што Николина на хрватскиот портал Далматински портал доставила снимки снимени таа ноќ на кои се гледа во каква состојба

Николина Пишек поминала низ драма на одмор: Водителката и нејзиното семејство ограбени и исфрлени од вилата каде биле сместени

Николина Пишек поминала низ драма на одмор: Водителката и нејзиното семејство ограбени и исфрлени од вилата каде биле сместени

фото: инстаграм/николинапишек Водителката Николина Пишек и нејзиниот сопруг Видоје Ристовиќ поминале низ вистински пекол на одмор во Хрватска. Имено, водителката и сопругот изнајмила вила од 20 000 евра во местот „Кештел Стари“, но доживеале вистински драма. Николина тврди сопствениците на вилата ги ограбиле, а нејзиниот сопруг добил ќутек кога се

Николина Пишек поминала низ драма на одмор: Водителката и нејзиното семејство ограбени и исфрлени од вилата каде биле сместени

Николина Пишек поминала низ драма на одмор: Водителката и нејзиното семејство ограбени и исфрлени од вилата каде биле сместени

фото: инстаграм/николинапишек Водителката Николина Пишек и нејзиниот сопруг Видоје Ристовиќ поминале низ вистински пекол на одмор во Хрватска. Имено, водителката и сопругот изнајмила вила од 20 000 евра во местот „Кештел Стари“, но доживеале вистински драма. Николина тврди сопствениците на вилата ги ограбиле, а нејзиниот сопруг добил ќутек кога се

Николина Пишек тврди дека ѝ украле пари и накит во вредност од 275.000 евра, еве што сè ѝ недостасува

Николина Пишек тврди дека ѝ украле пари и накит во вредност од 275.000 евра, еве што сè ѝ недостасува

Николина Пишек тврди дека ѝ украле пари и накит во вредност од 275.000 евра, еве што сè ѝ недостасува Николина Пишек и нејзиниот сопруг Видое Ристовиќ, како што тврди водителката, беа исфрлени од вилата на Брач, која ја изнајмиле на 14 дена за 20.000 евра. Сопственикот на вилата по инцидентот рекоl дека му ја „уништувале куќата“, по што Николина на

Николина Пишек избркана од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

Николина Пишек избркана од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

На водителката Николина Пишек летувањето на Брач нема да ѝ остане во добро сеќавање. Како што тврди, таа и членовите на нејзиното семејство се исфрлени на улица од вилата и ограбени. За сè ги обвинува сопствениците на вилата. „Уредно склучивме договор со агенцијата и плативме половина сума однапред, воопшто не мислевме дека ќе бидеме избркани, понижени

Николина Пишек избркана од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

Николина Пишек избркана од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

На водителката Николина Пишек летувањето на Брач нема да ѝ остане во добро сеќавање. Како што тврди, таа и членовите на нејзиното семејство се исфрлени на улица од вилата и ограбени. За сè ги обвинува сопствениците на вилата. „Уредно склучивме договор со агенцијата и плативме половина сума однапред, воопшто не мислевме дека ќе бидеме избркани, понижени

Николина Пишек избркана и ограбена од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

Николина Пишек избркана и ограбена од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

На водителката Николина Пишек летувањето на Брач нема да ѝ остане во добро сеќавање. Како што тврди, таа и членовите на нејзиното семејство се исфрлени на улица од вилата и ограбени. За сè ги обвинува сопствениците на вилата. „Уредно склучивме договор со агенцијата и плативме половина сума однапред, воопшто не мислевме дека ќе бидеме избркани, … Continue

Николина Пишек избркана и ограбена од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

Николина Пишек избркана и ограбена од вилата на Бол, газдата ја нарекувал четничка ку*ва

На водителката Николина Пишек летувањето на Брач нема да ѝ остане во добро сеќавање. Како што тврди, таа и членовите на нејзиното семејство се исфрлени на улица од вилата и ограбени. За сè ги обвинува сопствениците на вилата. „Уредно склучивме договор со агенцијата и плативме половина сума однапред, воопшто не мислевме дека ќе бидеме избркани, понижени