притисни ентер »

Сè е во главите на „небањатите“, а? – Пишува Роберт Димитриевски
Сè е во главите на „небањатите“, а? – Пишува Роберт Димитриевски

Сè е во главите на „небањатите“, а? – Пишува Роберт Димитриевски

Што глави ќе да имаа, бе, „небањатине“, та предвидоа речиси сè што ѝ се случи на Македонија во последниве три години? Последниот нивни погодок им го испорача привремениот министер за внатрешни работи Агим Нухиу, кој се пофали на Фејсбук, на албански, разбира се, дека потпишал некакви акти за вметнување и на неговиот мајчин јазик на ознаките од полициските