притисни ентер »

550.000 нови корисници за само 4 дена: Американците „полудеа“ по руската апликација
550.000 нови корисници за само 4 дена: Американците „полудеа“ по руската апликација

550.000 нови корисници за само 4 дена: Американците „полудеа“ по руската апликација

„Телеграм“ за кратко време стана втора најбарана апликација во САД, а во последните 72 часа добила дури 25 милиони нови корисници. Повеќе од половина од Американците ја презеле руската апликација „Телеграм“ за само четири денови, од минатата среда до неделата, по „гаснењето“ на профилот на Доналд Трамп на Твитер и отстранување на апликацијата „Парлер“

550.000 нови корисници за само 4 дена: Луѓето „полудеа“ по руската апликација

550.000 нови корисници за само 4 дена: Луѓето „полудеа“ по руската апликација

„Телеграм“ за кратко време стана втора најбарана апликација во САД, а во последните 72 часа добила дури 25 милиони нови корисници. Повеќе од половина од Американците ја презеле руската апликација „Телеграм“ за само четири денови, од минатата среда до неделата, по „гаснењето“ на профилот на Доналд Трамп на Твитер и отстранување на апликацијата „Парлер“

Американците „полудеа“ по руската апликација – половина милион нови корисници за 4 дена

Американците „полудеа“ по руската апликација – половина милион нови корисници за 4 дена

Повеќе од половина милион Американци ја презедоа руската апликација Телеграм за само 4 дена, од минатата среда до неделата, по гасењето на налогот на Доналд Трамп на Твитер и отстранувањето на апликацијата Парлер. Телеграм така стана втора најбарана апликација во САД, зошто Американците бараат алтернатива за големите корпоративни социјални мрежи. Телеграм,

Автогол: Американците масовно се приклучуваат на руска апликација

Автогол: Американците масовно се приклучуваат на руска апликација

Повеќе од половина милион Американци ја презедоа руската апликација Telegram за само четири дена, од минатата среда до неделата, по отстранувањето на апликацијата Parler. Telegram со тоа стана втора најбарана апликација во САД, затоа што Американците бараат алтернатива за големите корпоративни социјални мрежи. Руската социјална мрежа и сервис за безбедно

550.000 нови корисници за само 4 дена: Американците „потполно полудеа“ по руската апликација

550.000 нови корисници за само 4 дена: Американците „потполно полудеа“ по руската апликација

Телеграм за брзо време стана втора најбарана апликација во САД, а во последните 72 часа доби дури 25 милиони нови корисници ширум светот. Повеќе од половина милион Американци ја презедоа руската апликација Телеграм за само четири дена, од минатата среда до недела, по раскинувањето на Твитер профилот на Доналд Трамп и отстранувањето на апликацијата

Руски „Телеграм“ втора најбарана апликација во САД

Руски „Телеграм“ втора најбарана апликација во САД

„Телеграм“, социјалната мрежа и услугата за безбедно испраќање пораки, кои потекнуваат од Русија, била преземена 545.000 пати во периодот помеѓу среда, 6 јануари и недела, 9 јануари, трипати повеќе отколку во истиот период минатата недела, пренесува „Спутник“. „Њујорк Тајмс“ пишува дека следел масовен егзодус на Американците во другите социјални мрежи

Руски „Телеграм“ втора најбарана апликација во САД

Руски „Телеграм“ втора најбарана апликација во САД

„Телеграм“, социјалната мрежа и услугата за безбедно испраќање пораки, кои потекнуваат од Русија, била преземена 545.000 пати во периодот помеѓу среда, 6 јануари и недела, 9 јануари, трипати повеќе отколку во истиот период минатата недела, пренесува „Спутник“. „Њујорк Тајмс“ пишува дека следел масовен егзодус на Американците во другите социјални мрежи