притисни ентер »

Утревечер во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска
Утревечер во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска

Утревечер во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска

На 23 септември 2022 во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21ва самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 05 октомври 2022. „Ретро:

Изложба што ја урива границата помеѓу субјектот и објектот

Изложба што ја урива границата помеѓу субјектот и објектот

Изложба што ја урива границата помеѓу субјектот и објектот Т.Д. Пред 4 минути Во Музејот на современата уметност во Скопје на 23 септември, во 20 часот, ќе биде отворена изложбата „Ретро: телесни ретроспективи“ на уметницата Јана Јакимовска. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber – Изложбата „Ретро: телесни ретроспективи“ е поглед фрлен наназад

Изложба „Ретро: телесни ретроспективи“ на Јана Јакимовска во МСУ

Изложба „Ретро: телесни ретроспективи“ на Јана Јакимовска во МСУ

Во Музејот на современата уметност во Скопје, вечерва (23 септември), во 20 часот, ќе се отвори изложбата „Ретро: телесни ретроспективи“ на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21. самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 5 октомври. „Ретро:

Јана Јакимовска утре во мсу ја отвора Изложбата „телесни ретроспективи“

Јана Јакимовска утре во мсу ја отвора Изложбата „телесни ретроспективи“

Изложбата „Ретро: телесни ретроспективи“ на уметницата Јана Јакимовскa ќе се отвори утре во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје. Изложбата има мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе периоди од нејзиното творештво. Ова е 21. самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 5 октомври. „Во фокусот на изложбата е телото,

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

Утревечер, на 23 септември 2022 во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21ва самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 05 октомври

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ

На 23 септември 2022 во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21-ва самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 05 октомври 2022.

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

На 23 септември 2022 во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21ва самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 05 октомври 2022. „Ретро:

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

Утревечер, на 23 септември 2022 во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21ва самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 05 октомври

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

Изложба на Јана Јакимовска во МСУ – Скопје

На 23 септември 2022 во 20 часот во Музејот на современата уметност во Скопје ќе се отвори изложбата Ретро: телесни ретроспективи на уметницата Јана Јакимовска. Изложбата е со мултимедијален карактер и опфаќа дела од повеќе рецентни периоди од нејзиното творештво. Ова е 21ва самостојна изложба на Јакимовска и ќе биде отворена до 05 октомври 2022. „Ретро: