притисни ентер »

Експертите советуваат: Од голема важност е долната облека што ја носите за време на вежбање
Експертите советуваат: Од голема важност е долната облека што ја носите за време на вежбање

Експертите советуваат: Од голема важност е долната облека што ја носите за време на вежбање

Веројатно барем еднаш сте било во ситуација со часови да барате кои се најдобрите патики за трчање или која облека најдобро ја впива потта. Но дали некогаш сте обрнале внимание на долната облека што ја носите за време на вежбање? Иако најверојатно одговорот е не, погрешната долна облека може да има лошо влијание врз вашето здравје. Доколку топлината,