притисни ентер »

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот
Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, објави дека дека комесарот во НБА не размислува да го намали бројот на натпревари во плеј-офот, доколку сезоната продолжи. – Адам Силвер сака плеј-офот да се одржи во форма прв до четири победи. Тој не сака да ја намали серијата. Тој има желба да се обиде да го легитимира статусот на шампион, напиша Војнаровски

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, објави дека дека комесарот во НБА не размислува да го намали бројот на натпревари во плеј-офот, доколку сезоната продолжи. – Адам Силвер сака плеј-офот да се одржи во форма прв до четири победи. Тој не сака да ја намали серијата. Тој има желба да се обиде да го легитимира статусот на шампион, напиша Војнаровски

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Вашингтон, 22 мај 2020 (МИА) – Инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, објави дека дека комесарот во НБА не размислува да го намали бројот на натпревари во плеј-офот, доколку сезоната продолжи. – Адам Силвер сака плеј-офот да се одржи во форма прв до четири победи. Тој не сака да ја намали серијата. Тој има желба да се обиде да го легитимира статусот

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, објави дека дека комесарот во НБА не размислува да го намали бројот на натпревари во плеј-офот, доколку сезоната продолжи. Вашингтон, 22 мај 2020 (МИА) – Инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, објави дека дека комесарот во НБА не размислува да го намали бројот на натпревари во плеј-офот, доколку сезоната продолжи

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Војнаровски: Адам Силвер не сака да го скрати плеј-офот

Вашингтон, 22 мај 2020 () – Инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, објави дека дека комесарот во НБА не размислува да го намали бројот на натпревари во плеј-офот, доколку сезоната продолжи. – Адам Силвер сака плеј-офот да се одржи во форма прв до четири победи. Тој не сака да ја намали серијата. Тој има желба да се обиде да го легитимира статусот