притисни ентер »

Што треба да и се случи на македонската јавност и држава
Што треба да и се случи на македонската јавност и држава

Што треба да и се случи на македонската јавност и држава

Колумна на Наташа КОТЛАР-ТРАЈКОВА: Каква поза, каков став на европскиот претставник во нашата земја од Словенија! Зачудувачка ода за правда и за вредности! Драги товариши, од времето кога вие од Северот извикувавте „Европа здај“ – за оние кои не разбираат словенечки јазик – „Европа сега“ изминаа 30 години. За ваша среќа, тоа е одамна исполнето, но