притисни ентер »

Ниту една мајка не ужива во мајчинството 24 часа
Ниту една мајка не ужива во мајчинството 24 часа

Ниту една мајка не ужива во мајчинството 24 часа

Колку пати бебето ве измокри по лице додека му ја менувавте пелената? Дали се расплакавте кога вашиот тригодишник истрча на улица полна автомобили во движење? Погледнете едно интересно мислење за другата страна на родителството. „ Никој не ужива во тоа што е мајка цело време “, смета блогерката Ејми Хеч. „Пред да ме запрете, почекајте еден момент и