притисни ентер »

Свекрва: Власта мора да го има на прво место здравјето на населението!
Свекрва: Власта мора да го има на прво место здравјето на населението!

Свекрва: Власта мора да го има на прво место здравјето на населението!

Свекрва Во време на прогласена кризна состојба заради пандемијата со Ковид 19, кога во соседството се појавува новиот вид на корона вирусот, кој се појави во Велика Британија и многу брзо се пренесува, кога нема вакцини и не е спроведена вакцинација, наместо зголемена будност и зајакнати мерки, актуелната власт, ги олабавува мерките. Кон крајот на