притисни ентер »

Нинџа: Бришкоска-Бошковски му нареди на Велјаноски да ги отвори вратите на Собранието, таа го отфрла исказот како невистинит
Нинџа: Бришкоска-Бошковски му нареди на Велјаноски да ги отвори вратите на Собранието, таа го отфрла исказот како невистинит

Нинџа: Бришкоска-Бошковски му нареди на Велјаноски да ги отвори вратите на Собранието, таа го отфрла исказот како невистинит

Поранешната заменичка во Министерството за правда Билјана Бришкоска-Бошковски во смс порака за 1ТВ целосно го отфрла обвинувањето од Александар Василевски-Нинџа. Тој директно ја посочи Бришкоска-Бошковски како еден од координаторите на нередите кои се случија на 27-ми април во Законодавниот дом. Таа вели дека е запрепастена од невистинитоста на овој

Бришковска вели запрепастена е од сведочењето на Нинџа

Бришковска вели запрепастена е од сведочењето на Нинџа

Бришковска вели запрепастена е од сведочењето на Нинџа Поранешната заменичка министерка за правда Билјана Бришковска Бошковска, ја негира вистинитоста на исказот на Александар Василевски Нинџа, даден за време на денешното судење за настаните од 27 април. Василевски денеска во судницата сведочеше дека Бришковска контактирала со Вељаноски, кому му наредила

Бришкоска : Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Василевски

Бришкоска : Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Василевски

Eкс-заменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Нинџа: Бришкоска-Бошковски му нареди на Велјаноски да ги отвори вратите на Собранието, таа го отфрла исказот како невистинит

Нинџа: Бришкоска-Бошковски му нареди на Велјаноски да ги отвори вратите на Собранието, таа го отфрла исказот како невистинит

Поранешната заменичка во министерството за правда Билјана Бришкоска – Бошковски во смс порака, за 1ТВ, целосно го отфрла обвинувањата од Александар Василевски – Нинџа. Тој директно ја посочи Бришкоска – Бошковски како еден од координаторите на нередите кои се случија на 27-ми април во Законодавниот дом. Таа вели дека запрепастена од невистинитоста

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска: Исказот на Нинџа е невистинит

Бришкоска: Исказот на Нинџа е невистинит

Билјана Бришкоска Бошковска денеска беше посочена од страна на Алексадар Василевски - Нинџа како една од инволвираните во настаните од 27 април при упадот во Собранието. Нинџа во својот исказ пред судот рече дека Бришковска кажала дека не поминало првото сценарио и пратениците не си ја завршиле работата бидејќи не предизвикале тепачка. „Потоа му се

Бришкоска: Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска-Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски – Нинџа што го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска: Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Василевски

Бришкоска: Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Василевски

Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото лице, Александар Василевски, можам само да изјавам дека сум запрепастена од невистинитоста на исказот на сведокот кој се однесува на мене и целосно го отфрлам како неточен, тврди екс - заменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски. Eкс – заменичката на министерот

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска: Запрепастена сум, исказот на Александар Василевски целосно го отфрлам како неточен

Бришкоска: Запрепастена сум, исказот на Александар Василевски целосно го отфрлам како неточен

Ексзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото