притисни ентер »

Најчестите грешки што ги правиме за време на секс
Најчестите грешки што ги правиме за време на секс

Најчестите грешки што ги правиме за време на секс

Сексот треба да биде уживање и задоволство за двајцата партнери. Без разлика колку искуство имате (или немате) секогаш има простор да научите нешто ново за својата сексуалност и за сексот воопшто. Сексот со нов партнер е секогаш нов секс, но и со истиот партнер може да има нови моменти. Исто така, не очекувајте дека сите сексуални партнери ќе реагираат

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување?

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување?

Сексот е многу важен дел од врската и еден од показателите на нивото на интимност и поврзаност со партнерот. Страста и желбата за секс може да варираат одвреме-навреме, но кога ќе ја постигнете одредена искреност и интимност со партнерот, сексот секогаш ќе биде продолжение и крунисување на вашата врска. Сексот е многу повеќе од физички акт, а тоа најдобро

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување?

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување?

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување? Сексот е многу важен дел од врската и еден од показателите на нивото на интимност и поврзаност со партнерот. Страста и желбата за секс може да варираат одвреме-навреме, но кога ќе ја постигнете одредена искреност и интимност со партнерот, сексот секогаш ќе биде продолжение и крунисување

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување?

Супер секс: Што го сочинува незаборавното сексуално доживување?

Сексот е многу важен дел од врската и еден од показателите на нивото на интимност и поврзаност со партнерот. Страста и желбата за секс може да варираат одвреме-навреме, но кога ќе ја постигнете одредена искреност и интимност со партнерот, сексот секогаш ќе биде продолжение и крунисување на вашата врска. Сексот е многу повеќе од физички акт, а тоа најдобро