притисни ентер »

Јужнокорејски актер и пејач пронајден мртов во неговиот дом
Јужнокорејски актер и пејач пронајден мртов во неговиот дом

Јужнокорејски актер и пејач пронајден мртов во неговиот дом

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха починал во вторникот на 27-години, потврдила неговата агенција Fantagio. Според пишувањата на медиумите телото било пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта се уште не е позната. – Со жал мораме да соопштиме и да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември и тешко ни е да поверуваме

Почина јужнокорејски АКТЕР и ПЕЈАЧ: Го ПРОНАШЛЕ мртов во неговиот ДОМ

Почина јужнокорејски АКТЕР и ПЕЈАЧ: Го ПРОНАШЛЕ мртов во неговиот ДОМ

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха починал во вторникот на 27-години, потврдила неговата агенција Fantagio. Според пишувањата на медиумите телото било пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта се уште не е позната. – Со жал мораме да соопштиме и да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември и тешко ни е да поверуваме

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха нè напушти на 3 декември и тешко ни е да веруваме во тоа“, велат

Почина познат јужнокорејски актер

Почина познат јужнокорејски актер

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха починал во вторникот на 27-години, потврдила неговата агенција Fantagio. Според пишувањата на медиумите телото било пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта се уште не е позната. – Со жал мораме да соопштиме и да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември и тешко ни е да поверуваме

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември, и тешко ни е да веруваме во тоа, велат

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември, и тешко ни е да веруваме во тоа, велат

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Ј. Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Ј. Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха нè напушти на 3 декември и тешко ни е да веруваме во тоа“, велат

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември, и тешко ни е да веруваме во тоа, велат

ПОЧИНА УШТЕ ЕДНА ЈУЖНОКОРЕЈСКА ЗВЕЗДА: Глумецот го нашле мртов во својот стан

ПОЧИНА УШТЕ ЕДНА ЈУЖНОКОРЕЈСКА ЗВЕЗДА: Глумецот го нашле мртов во својот стан

Познатиот јужнокорејски глумец Ча Ин Ха почина во вторникот на 27-годишна возраст, пишуваат светските медиуми. Засега причините за неговата смрт се непознати, пренесуваат службите. Веста за неговата смрт прва ја објави неговата агенција „Фантиго“. Според пишувањата на медиумите, телото го нашле во неговиот стан. „Жал ни е што мораме да ја објавиме