притисни ентер »

„Жолтите комбиња“ во опасен свиок!
„Жолтите комбиња“ во опасен свиок!

„Жолтите комбиња“ во опасен свиок!

Од друга страна, на „резервното тркало“ на една нова теорија за „жолти комбиња“ деновиве се гради обидот да се дискредитира СЈО и самата Катица Јанева. М алку ми се чини очајнички обидот во судењето за масовното прислушување повторно да се инсистира на тезата дека, оние за кои обвинението тврди дека го нарачале, го организирале и ги злоупотребувале

„Жолтите комбиња“ во опасен свиок!

„Жолтите комбиња“ во опасен свиок!

Тоа аматерско сценарио се распадна уште истата вечер кога, своевремено, драматично го соопшти на прес-конференција Груевски, а потоа отидоа да го апсат Заев… Денеска знаеме каде е Груевски, каде се оние двајца началници од УБК во Грција, каде е Заев, а каде се оние обвинетите не успеаја да побегнат од Македонија. Малку ми се чини очајнички обидот во

Жолтите комбиња“ во опасен свиок!

Жолтите комбиња“ во опасен свиок!

Малку ми се чини очајнички обидот во судењето за масовното прислушување повторно да се инсистира на тезата дека, оние за кои обвинението тврди дека го нарачале, го организирале и ги злоупотребувале нелегално добиените снимки, биле и самите, всушност, жртви на прислушување од „некој трет“, мистичен разузнавачки фактор! Така пишувало во извештајот подготвен