притисни ентер »

Како добив бикини тело за 30 дена –Сабина раскажува за своето искуство
Како добив бикини тело за 30 дена –Сабина раскажува за своето искуство

Како добив бикини тело за 30 дена –Сабина раскажува за своето искуство

Како да се подготвите за бикини тело за помалку од еден месец, раскажува Сабина Тубиќ. -На многу здрав начин, во само три чекори може да ослабете и да го доведете своето тело до совршенство – вели Сабина и напоменува дека за тоа е потребно строго да ги почитувате нејзините совети. ПРВОТО правило е дека мора да пиете многу вода. Заборавете ги соковите