притисни ентер »

Модни ревии на 16 и 17 септември по повод трите децении независност
Модни ревии на 16 и 17 септември по повод трите децении независност

Модни ревии на 16 и 17 септември по повод трите децении независност

Expo 30 е настан што ќе биде одржан на 16 и 17 септември на  просторот пред Музејот на современа уметност, по повод одбележувањето на 30 години независност. Организаторите најавуваат модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи. Во фокусот ќе биде македонската мода претставена преку премиерна

Expo 30: Модни ревии, диџеј сетови, документарец и дегустација на македонски призводи

Expo 30: Модни ревии, диџеј сетови, документарец и дегустација на македонски призводи

По повод одбележување на 30 години независност на државата, на 16 и 17 септември во Музејот на современа уметност (во надворешниот простор) ќе се одржи EXPO.30. Во фокусот на EXPO.30 е македонската мода претставена преку премиерна проекција на документарен филм кој нуди ретроспектива на македонската мода во првите 30 години независност и преку модни

„Експо 30“ ќе спои мода, музика и компании по повод 30 години независност

„Експо 30“ ќе спои мода, музика и компании по повод 30 години независност

Домашни модни дизајнери и студенти ќе се претстават на „Експо 30“, што во организација на „Ботега евенти“ ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа уметност во Скопје. Притоа премиерно ќе се прикаже документарен филм за македонската мода во изминатите 30 години. На 16 септември ќе се одржат модните ревии на Никола Ефтимов, „Лудус“, Росица

ЕXPO 30 настан по повод 30 години независност кој  ги спојува македонските мода, музика и компании

ЕXPO 30 настан по повод 30 години независност кој ги спојува македонските мода, музика и компании

По повод одбележување на 30 години независност на државата ќе се одржи EXPO.30 , настан во организација на Боттега Евенти и поддржан од страна на Владата на РС Македонија. Настанот ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа уметност во надворешниот простор. Во фокусот на EXPO.30 е македонската мода претставена преку премиерна проекција

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30

По повод одбележување на 30 години независност на државата ќе се одржи EXPO.30, настан во организација на Боттега Евенти и поддржан од страна на Владата на РС Македонија. Настанот ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа уметност во надворешниот простор. Во фокусот на EXPO.30 е македонската мода претставена преку премиерна проекција

Десет ревии во МСУ: Македонската мода во фокусот на ЕXPO 30

Десет ревии во МСУ: Македонската мода во фокусот на ЕXPO 30

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30 По повод одбележување на 30 години независност на државата ќе се одржи EXPO.30, настан во организација на Боттега Евенти и поддржан од страна на Владата на РС Македонија. Настанот ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа

ЕXPO 30: Македонска мода, музика и компании на едно место по повод 30 години независност

ЕXPO 30: Македонска мода, музика и компании на едно место по повод 30 години независност

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30 По повод одбележување на 30 години независност на државата ќе се одржи EXPO.30, настан во организација на Боттега Евенти и поддржан од страна на Владата на РС Македонија. Настанот ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30

По повод одбележување на 30 години независност на државата ќе се одржи EXPO.30, настан во организација на Боттега Евенти и поддржан од страна на Владата на РС Македонија. Настанот ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа уметност во надворешниот простор. Во фокусот на EXPO.30 е македонската мода претставена преку премиерна проекција

ЕXPO 30 настан по повод 30 години независност кој ги спојува македонските мода, музика и компании

ЕXPO 30 настан по повод 30 години независност кој ги спојува македонските мода, музика и компании

Модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30 По повод одбележување на 30 години независност на државата ќе се одржи EXPO.30, настан во организација на Боттега Евенти и поддржан од страна на Владата на РС Македонија. Настанот ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа