притисни ентер »

Села за Таравари: Голема грешка, тогаш јас инсистирав и го поставив за претседател на партијата
Села за Таравари: Голема грешка, тогаш јас инсистирав и го поставив за претседател на партијата

Села за Таравари: Голема грешка, тогаш јас инсистирав и го поставив за претседател на партијата

реклама Зиадин Села денеска кажа дека поставувањето на Арбен Таравари за претседател на Алијанса за Албанците било голема грешка, и дека сметал дека Таравари има минимум карактер. „За жал голема грешка е направена со поставување на овој претседател на партијата, но доаѓа денот кога маските паѓаат. Не дека немав сомневања, со цел за да се заштити партијата

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Собранието ја продолжи 143. седница со расправа за изборот на нови министри за здравство и за информатичко општество и администрација откако во петокот беа разрешени Фатмир Меџити и Азир Алиу од Алијанса за Албанците. За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Собранието ја продолжи 143. седница со расправа за изборот на нови министри за здравство и за информатичко општество и администрација откако во петокот беа разрешени Фатмир Меџити и Азир Алиу од Алијанса за Албанците. За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко општество и администрација - Наим Бајрами. Предлозите кратко пред пратениците ги образложи техничкиот премиер кој посочи дека од она што на пратениците им е пратено за нивните биографии, нема што да додаде затоа што,

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Собранието ја продолжи 143. седница со расправа за изборот на нови министри за здравство и за информатичко општество и администрација откако во петокот беа разрешени Фатмир Меџити и Азир Алиу од Алијанса за Албанците. За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко

Изборот на нови министри за здравство и информатичко општество на дневен ред во Собранието

Изборот на нови министри за здравство и информатичко општество на дневен ред во Собранието

Embedded video for Изборот на нови министри за здравство и информатичко општество на дневен ред во Собранието Откако во петокот Собранието ги разреши министерот за здравство, Меџити, и за информатичко општество, Алиу, денеска на дневен ред во Собранието е изборот на нови министри од редовите на Алијанса.

Собранието ја продолжи седницата за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Собранието ја продолжи седницата за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Собранието ја продолжи 143. седница со расправа за изборот на нови министри за здравство и за информатичко општество и администрација откако во петокот беа разрешени Фатмир Меџити и Азир Алиу од Алијанса за Албанците. За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко

Избор на нови министри за здравство и за информатичко општество во Собранието

Избор на нови министри за здравство и за информатичко општество во Собранието

Собранието ја продолжи 143. седница со расправа за изборот на нови министри за здравство и за информатичко општество и администрација откако во петокот беа разрешени Фатмир Меџити и Азир Алиу од Алијанса за Албанците. За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

Почна собраниската седница за избор на двајца нови министри во техничката Влада

– Собранието ја продолжи 143. седница со расправа за изборот на нови министри за здравство и за информатичко општество и администрација откако во петокот беа разрешени Фатмир Меџити и Азир Алиу од Алијанса за Албанците. За нов министер за здравство е предложен актуелниот директор на Клиничката болница во Тетово, Илир Демири, а за министер за информатичко