притисни ентер »

Дали завршува играта за LinkedIn?
Дали завршува играта за LinkedIn?

Дали завршува играта за LinkedIn?

Скоро три години по стекнувањето на LinkedIn, Microsoft допрва треба да ја претстави својата голема визија за социјалната мрежа. И таа можеби нема воопшто даго направи тоа. Можеби дојде крајот на играта за познатата социјална мрежа, позната во нашата земја како „мрежа за професионалци“. Првото прашање што е збунувачко е како таквата компанија успеа

Три години по стекнувањето од Microsoft, завршува ли играта за LinkedIn?

Три години по стекнувањето од Microsoft, завршува ли играта за LinkedIn?

Скоро три години по стекнувањето на LinkedIn, Microsoft допрва треба да ја претстави својата голема визија за социјалната мрежа. И таа можеби нема воопшто даго направи тоа. Можеби дојде крајот на играта за познатата социјална мрежа, позната во нашата земја како „мрежа за професионалци“. Првото прашање што е збунувачко е како таквата компанија успеа