притисни ентер »

Прскаат ли сè уште искрички?
Прскаат ли сè уште искрички?

Прскаат ли сè уште искрички?

Велат, вистинските љубови тешко се забораваат и ако згаснале од објективни причини, секогаш постои таа искра која можи повторно да ја пламни љубовта пишува: РИБАРО Денес е св. Валентин денот на вљубените, но православните го слават св. Трипун. Ќе излезе ли оваа персонифицирана љубов ДУИ-ДПМНЕ повторно пијана работа? Велат, вистинските љубови тешко