притисни ентер »

„Како да ја минем таа река Вардар“
„Како да ја минем таа река Вардар“

„Како да ја минем таа река Вардар“

„Како да ја минем таа река Вардар“ Ерол Ризаов Пред 2 минути Ерол Ризаов, аналитичар / Фото: Дојче веле Продолжува „стогодишната“ војна и во 21 век меѓу патриоти и предавници. Едните ќе нè бранат да си останеме кај што сме, во крчмата, а другите ќе нè внесат во Европа, ако не оваа среда, другиот петок. Знаменитиот доктор и учен Методи Чепрегенов, лесна