притисни ентер »

Доктор откри важни детали од здравствената состојба на кошаркарот на Ц. Звезда
Доктор откри важни детали од здравствената состојба на кошаркарот на Ц. Звезда

Доктор откри важни детали од здравствената состојба на кошаркарот на Ц. Звезда

По тешката сообраќајка на патот Бања Лука – Приедор и дадената помош во болница, Огњен Кузмиќ бил префрлен со хеликоптер во Белград, а лекувањето ќе го продолжи во Клиничкиот центар во Србија. Според српските медиуми, докторот Влада Џајиќ е меѓу првите кои се запознале со здравствената состојба на повредените, па откри детали. „Пациентот се наоѓа на