притисни ентер »

CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии
CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии

CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии

CleanseBot е паметен робот што врши дезинфекција на секаква површина без употреба на хемикалии. Покрај тоа што убива 99,9% од бактериите и вирусите, со помош на UV-C светлина оневозможува и ширење на нови вируси. Од прекинувачи за светло, до чаршави и телефони, роботот е погоден за чистење на било какви површини. Особено е корисен за оние кои често

CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии

CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии

CleanseBot е паметен робот што врши дезинфекција на секаква површина без употреба на хемикалии. Покрај тоа што убива 99,9% од бактериите и вирусите, со помош на UV-C светлина оневозможува и ширење на нови вируси. Од прекинувачи за светло, до чаршави и телефони, роботот е погоден за чистење на било какви површини. Особено е корисен за оние кои често

CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии

CleanseBot е паметен мини робот што „убива“ бактерии

CleanseBot е паметен робот што врши дезинфекција на секаква површина без употреба на хемикалии. Покрај тоа што убива 99,9% од бактериите и вирусите, со помош на UV-C светлина оневозможува и ширење на нови вируси. Од прекинувачи за светло, до чаршави и телефони, роботот е погоден за чистење на било какви површини. Особено е корисен за оние кои често