притисни ентер »

Колку долго може да живее коронавирусот на човечката коса: Жените особено мора да внимаваат
Колку долго може да живее коронавирусот на човечката коса: Жените особено мора да внимаваат

Колку долго може да живее коронавирусот на човечката коса: Жените особено мора да внимаваат

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 Коронавирусот се шири со неверојатна брзина низ целиот свет, поради што научниците неуморно истражуваат и се обидуваат да дојдат до што повеќе одговори за неговото однесување и начинот на заштита. Едно од прашањата што се смета за многу важно е колку долго може вирусот да преживее на одредени површини. Американскиот Центар

Колку долго може да живее коронавирусот на човечката коса: Жените особено мора да внимаваат!

Колку долго може да живее коронавирусот на човечката коса: Жените особено мора да внимаваат!

Коронавирусот се шири со неверојатна брзина низ целиот свет, поради што научниците неуморно истражуваат и се обидуваат да дојдат до што повеќе одговори за неговото однесување и начинот на заштита. Едно од прашањата што се смета за многу важно е колку долго може вирусот да преживее на одредени површини. Американскиот Центар за контрола и превенција