притисни ентер »

Виц: Мафијашот и психологот
Виц: Мафијашот и психологот

Виц: Мафијашот и психологот

Share Tweet Share Share Email Comments Двајца патуваат во авион од Мајами за Њујорк: – Јас сум психолог. – Јас пак сум крупен мафијаш… Ај да те видам што за психолог си? Пробај да погодиш што мислам! За секоја мисла што ќе ја погодиш, ќе ти давам по сто долари. – Ама јас сум психолог, не сум гатачка! – Абе се работи за сто долари, пробај! – Па, се