притисни ентер »

Меркел никогаш не е видена како носи маска против коронавирусот, таа одговори: Фатете ме во продавницата
Меркел никогаш не е видена како носи маска против коронавирусот, таа одговори: Фатете ме во продавницата

Меркел никогаш не е видена како носи маска против коронавирусот, таа одговори: Фатете ме во продавницата

Германската канцеларка Ангела Меркел вчера изјави дека досега не е видена со маска за лице, иако таа ја носи при купување намирници, затоа што го чува името на продавницата каде ги купува во тајност. Меркел се смееше кога новинар ја праша на прес-конференција заедно со францускиот претседател Емануел Макрон: „Забележително е дека не ве видовме со маска

Меркел: Носам маска кога одам во продавница

Меркел: Носам маска кога одам во продавница

Меркел: Носам маска кога одам во продавница Германската канцеларка Ангела Меркел вчера изјави дека носи заштитна маска кога оди во продавница. – Ако ги почитувам правилата за држење на дистанца, не треба да носам маска. Но, кого одам во продавница, тогаш очигледно не сме се сретнале, инаку би ме виделе со маска, истакна Меркел, одговарајќи на новинарско

Меркел: Носам маска кога одам во продавница

Меркел: Носам маска кога одам во продавница

Германската канцеларка Ангела Меркел вчера изјави дека носи заштитна маска кога оди во продавница Берлин, 30 јуни 2020 (МИА) – Германската канцеларка Ангела Меркел вчера изјави дека носи заштитна маска кога оди во продавница. – Ако ги почитувам правилата за држење на дистанца, не треба да носам маска. Но, кого одам во продавница, тогаш очигледно не

Меркел: Носам маска кога одам во продавница

Меркел: Носам маска кога одам во продавница

Берлин, 30 јуни 2020 () – Германската канцеларка Ангела Меркел вчера изјави дека носи заштитна маска кога оди во продавница. – Ако ги почитувам правилата за држење на дистанца, не треба да носам маска. Но, кого одам во продавница, тогаш очигледно не сме се сретнале, инаку би ме виделе со маска, истакна Меркел, одговарајќи на новинарско прашање зошто

Меркел никогаш не е видена како носи маска, еве како одговори таа!

Меркел никогаш не е видена како носи маска, еве како одговори таа!

Германската канцеларка Ангела Меркел во понеделникот изјави дека досега не е видена со маска за лице, иако таа ја носи при купување намирници, затоа што го чува името на продавницата каде купува во тајност. Меркел се насмеа кога новинар ја праша на прес-конференција заедно со францускиот претседател Емануел Макрон: „Не сме ве виделе со маска на лицето

Меркел никогаш не е видена како носи маска: Дојдете таму кај што пазарувам!

Меркел никогаш не е видена како носи маска: Дојдете таму кај што пазарувам!

Германската канцеларка Ангела Меркел во понеделникот изјави дека досега не е видена со маска за лице, иако таа ја носи при купување намирници, затоа што го чува името на продавницата каде купува во тајност. Меркел се насмеа кога новинар ја праша на прес-конференција заедно со францускиот претседател Емануел Макрон: „Не сме ве виделе со маска на лицето

Меркел никогаш не е видена да носи маска, вели: Уловете ме на пазарување

Меркел никогаш не е видена да носи маска, вели: Уловете ме на пазарување

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави во понеделникот како досега не е видена со маска за лица, иако ја носи за време на купување намирници, бидејќи ја чува во тајност продавницата каде пазарува. Меркел се насмеа кога на прес-конференција заедно со францускиот претседател Емануел Макрон новинар ја праша: Забележливо е дека не сме ве виделе со

Меркел никогаш не е видена да носи маска, вели: Фатете ме во продавница

Меркел никогаш не е видена да носи маска, вели: Фатете ме во продавница

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави во понеделникот како досега не е видена со маска за лица, иако ја носи за време на купување намирници, бидејќи ја чува во тајност продавницата каде пазарува. Меркел се насмеа кога на прес-конференција заедно со францускиот претседател Емануел Макрон новинар ја праша: Забележливо е дека не сме ве виделе со

Што открива за вас бојата на маската што ја носите?

Што открива за вас бојата на маската што ја носите?

Модните дизајнери брзо се вклучија во борбата против ковид-19 и преку дизајнирањето маски заработуваат многу пари. Други ја искористија ситуацијата за да го искажат своето политичко мислење, па може да видите и маски со национални знамиња и пораки. Денес, маските откриваат многу за личноста што ги носи. Но, и оние што не носат маска испраќаат јасна