притисни ентер »

Приватен детектив открива кои се четирите сигурни знаци дека партнерот ве изневерува!
Приватен детектив открива кои се четирите сигурни знаци дека партнерот ве изневерува!

Приватен детектив открива кои се четирите сигурни знаци дека партнерот ве изневерува!

Али Марш е приватна детективка која има разоткриено бројни неверства на сопружници. Неодамна проговорила за својата кариера и за начините на кои можете да воочите дека вашиот партнер има афера. „Еден од моите најпрви случаи беше маж кој забележал дека жена му почнала да се однесува ладно кон него“, открила таа и додала дека секоја среда излегувала