притисни ентер »

Јелена Јованова едноставна невеста
Јелена Јованова едноставна невеста

Јелена Јованова едноставна невеста

Актерката Јелена Јованова, деновиве ја гледаме во популарната серија „Преспав“, која од на МТВ. Со ликот на Јелена од Драчево, таа ги собра симпатиите на јавноста. Актерката, ретко зборува за приватниот  живот, иако веќе неколку години е во брак со познатиот хрватски актер Стјепан Периќ, со кого се запознаа на снимањето на хрватскта серија „Тајни“

Јелена Јованова едноставна невеста

Јелена Јованова едноставна невеста

Актерката Јелена Јованова деновиве ја гледаме во популарната серија „Преспав“, која оди на МТВ. Со ликот на Јелена од Драчево, таа ги собра симпатиите на јавноста. Актерката ретко зборува за приватниот  живот, иако веќе неколку години е во брак со познатиот хрватски актер Стјепан Периќ, со кого се запознаа на снимањето на хрватската серија „Тајни“

Актерката Јелена Јованова конечно сподели фотографии од свадбата и покажа каква невеста била

Актерката Јелена Јованова конечно сподели фотографии од свадбата и покажа каква невеста била

Македонска театарска, филмска и телевизиска актерка Јелена Јованова, независно дали е во улогата на Јелена од Драчево, Милена од „На терапија“, Марина од „Тајни“, таа едноставно е миленичка на гледачите. Во моментов ја гледаме во улогата на рецепционерката од „Преспав“, а токму оваа серија направи Јелена почесто да биде во Македонија, бидејќи уште