притисни ентер »

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато
Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Американскиот државен секретар, Мајк Помпео, предупреди во Берлин дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на новинарско прашање дали НАТО е застарено или доживело мозочен удар, како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар рече дека минаа 70 години, дека треба да расте и да

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар кажа „дека минаа 70 години…. треба да 

Помпео: НАТО треба да се соочи со реалноста и предизвиците на денешнината

Помпео: НАТО треба да се соочи со реалноста и предизвиците на денешнината

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар кажа „дека минаа 70 години…. треба да 

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Американскиот државен секретар, Мајк Помпео, предупреди во Берлин дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на новинарско прашање дали НАТО е застарено или доживело мозочен удар, како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар рече дека минаа 70 години, дека треба да расте и да

Помпео: НАТО мора да расте и да се менува

Помпео: НАТО мора да расте и да се менува

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар кажа „дека минаа 70 години…. треба да 

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Американскиот државен секретар, Мајк Помпео, предупреди во Берлин дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на новинарско прашање дали НАТО е застарено или доживело мозочен удар, како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар рече дека минаа 70 години, дека треба да расте и да

За Помпео, НАТО не е во „мозочна смрт“, но е старa 70 години

За Помпео, НАТО не е во „мозочна смрт“, но е старa 70 години

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар кажа „дека минаа 70 години… треба да  расте

Помпео: НАТО мора да се менува или ризикува да застари

Помпео: НАТО мора да се менува или ризикува да застари

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар кажа „дека минаа 70 години…. треба да

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот секретар кажа „дека минаа 70 години…. треба да 

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато

Помпео: НАТО мора да се менува или ќе биде надминато Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска во Берлин предупреди дека НАТО мора да расте и да се менува или постои разик да биде надминато. Одговарајќи на прашања на новинарите дали е НАТО застарено или доживелао „мозочен удар“,како што оценува францускиот претседател Емануел Макрон, државниот