притисни ентер »

Орданоски: Отворивме рафинерија за нафта за да им ги покриеме патните трошоци на скромните избраници на народот…
Орданоски: Отворивме рафинерија за нафта за да им ги покриеме патните трошоци на скромните избраници на народот…

Орданоски: Отворивме рафинерија за нафта за да им ги покриеме патните трошоци на скромните избраници на народот…

-Овој состав на македонското Собрание ќе се памети со истиот историски интензитет со кој ќе сакаме што побрзо да го заборавиме!, пишува Сашо Орданоски во својата најнова колумна за ЦивилМедиа. -Во ова Собрание Заев, со еден-двајца пратеници владино мнозинство, вежба(ше) демократија „развлечена“ до две третини поддршка, како што ластик се тегне на распарани