притисни ентер »

Таравари му одговори на Мицкоски: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент
Таравари му одговори на Мицкоски: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент

Таравари му одговори на Мицкоски: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент

Фото: МИА Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението“ не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. Ова ќе ја зголеми внатрешната социјална и меѓуетничка кохезија и ќе ја направи Северна Македонија уште подобра, уште посилна и земја која ги прифаќа европските вредности

Таравари му одговори на Мицкоски: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент

Таравари му одговори на Мицкоски: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент

Од партијата велат дека го отфрлаат „секое условување кое ги разнишува темелите на нашата држава, изградена врз принципите на консоцијалната демократија“ Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението“ не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. Ова ќе ја зголеми внатрешната

Мицкоски: Нема промена на Уставот додека Брисел не даде јасна гаранција дека нема да има вето и ќе влeземе во ЕУ

Мицкоски: Нема промена на Уставот додека Брисел не даде јасна гаранција дека нема да има вето и ќе влeземе во ЕУ

Фото: ВМРО-ДПМНЕ Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска изјави дека тие нема да поддржат отворање и интервенции во Уставот се додека Европската Унија не даде гаранции дека земјата ќе влезе во Унијата и дека нема да бидеме предмет на дополнително вето од источниот сосед. -Кога некој од Европа и од Брисел ќе дојде и ќе даде јасна гаранција

АКО НЕМАМЕ „БАДЕНТЕР“, АЈДЕ ДА ИМАМЕ ДВОДОМЕН ПАРЛАМЕНТ Алијанса за Албанците му одговори на Мицкоски

АКО НЕМАМЕ „БАДЕНТЕР“, АЈДЕ ДА ИМАМЕ ДВОДОМЕН ПАРЛАМЕНТ Алијанса за Албанците му одговори на Мицкоски

Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението” не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. А ако некому му пречи „Бадентер“, тогаш да размислуваме за дводомен парламент. Ваква е реакцијата на Алијанса за Албанците по денешната изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан

Алијанса за Албанците до Мицкоски: Ако нема „Басентер“, тогаш да имаме дводомен парламент

Алијанса за Албанците до Мицкоски: Ако нема „Басентер“, тогаш да имаме дводомен парламент

Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението” не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. А ако некому му пречи „Бадентер“, тогаш да размислуваме за дводомен парламент. Ваква е реакцијата на Алијанса за Албанците по денешната изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан

„Јазикот што го зборуваат 20% од населението“ за Алијанса за Албанците е навредлива дефиниција за албанскиот јазик

„Јазикот што го зборуваат 20% од населението“ за Алијанса за Албанците е навредлива дефиниција за албанскиот јазик

„Јазикот што го зборуваат 20% од населението“ за Алијанса за Албанците е навредлива дефиниција за албанскиот јазик Ж.П.Б. Пред 1 минута „ Ја зикот што го зборуваат 20% од населението“ е навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани . Ова ќе ја зголеми внатрешната социјална и меѓуетничка кохезија и ќе ја направи Северна Македонија

Алијанса за Албанците: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент

Алијанса за Албанците: Ако е проблем „Бадентер“ да расправаме за дводомен парламент

Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението“ не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. Ова ќе ја зголеми внатрешната социјална и меѓуетничка кохезија и ќе ја направи Северна Македонија уште подобра, уште посилна и земја која ги прифаќа европските вредности на

АА кон Мицкоски: Формулацијата со 20% е навредлива за Албанците, нас ни пречи кога некој ќе каже северномакедонски јазик

АА кон Мицкоски: Формулацијата со 20% е навредлива за Албанците, нас ни пречи кога некој ќе каже северномакедонски јазик

Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението“ не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. Ова ќе ја зголеми внатрешната социјална и меѓуетничка кохезија и ќе ја направи Македонија уште подобра, уште посилна и земја која ги прифаќа европските вредности на јазична

Алијанса: Ако двојното гласање по Бадентер е „проблематично“, ајде да зборуваме за дводомен парламент

Алијанса: Ако двојното гласање по Бадентер е „проблематично“, ајде да зборуваме за дводомен парламент

63 Споделувања Share Tweet „Формулацијата ‘јазикот што го зборуваат 20% од населението’ не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. Ова ќе ја зголеми внатрешната социјална и меѓуетничка кохезија и ќе ја направи Северна Македонија уште подобра, уште посилна и земја која ги прифаќа

Формулацијата  20% е навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани

Формулацијата 20% е навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани

Формулацијата „јазикот што го зборуваат 20% од населението” не е поврзана со дневната политика, туку со навредлива дефиниција на албанскиот јазик која мора итно да се отстрани. Ова ќе ја зголеми внатрешната социјална и меѓуетничка кохезија и ќе ја направи Северна Македонија уште подобра, уште посилна и земја која ги прифаќа европските вредности на