притисни ентер »

25 годишна прилепчанка вработена во правно лице за игри на среќа од каса си земала 276.220 денари
25 годишна прилепчанка вработена во правно лице за игри на среќа од каса си земала 276.220 денари

25 годишна прилепчанка вработена во правно лице за игри на среќа од каса си земала 276.220 денари

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „затајување“, по чл.239 ст.1 вв ст.3 од Кривичниот законик. Пријавената, вработена како касиер во правно лице за игри на среќа во Скопје, на 07/08.11.2021, додека била на работното

Кривична против 25-годишна прилепчанка за затајување

Кривична против 25-годишна прилепчанка за затајување

Кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поднесе Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „затајување", по чл.239 ст.1 вв ст.3 од Кривичниот законик. Кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поднесе Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поради

Касиерка си го присвоила задолжениот депозит

Касиерка си го присвоила задолжениот депозит

Касиерка си го присвоила задолжениот депозит Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „затајување“, по чл.239 ст.1 вв ст.3 од Кривичниот законик. Пријавената, вработена како касиер во правно лице за игри на среќа во Скопје, 

Касиерка во фирма за игри на среќа нелегално си зела 276.000 денари

Касиерка во фирма за игри на среќа нелегално си зела 276.000 денари

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н. (25) од Прилеп, поради сомнение за сторено кривично дело затајување. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); Како што информираат од МВР, пријавената, вработена како

Касиерка во фирма за игри на среќа нелегално си зела 276.000 денари

Касиерка во фирма за игри на среќа нелегално си зела 276.000 денари

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н. (25) од Прилеп, поради сомнение за сторено кривично дело затајување. Како што информираат од МВР, пријавената, вработена како касиерка во правно лице за игри на среќа во Скопје, во ноември 2021, додека била на работното место, присвоила за себе пари во

Касиерка во фирма за игри на среќа нелегално си зела 276.000 денари

Касиерка во фирма за игри на среќа нелегално си зела 276.000 денари

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н. (25) од Прилеп поради сомнение за сторено кривично дело затајување. Како што информираат од МВР, пријавената, вработена како касиерка во правно лице за игри на среќа во Скопје, во ноември 2021, додека била на работното место, си присвоила за себе пари

Кривична пријава за прилепчанка за „затајување“

Кривична пријава за прилепчанка за „затајување“

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „затајување“. – Пријавената, вработена како касиер во правно лице за игри на среќа во Скопје, на 07/08.11.2021, додека била на работното место, присвоила за себе пари во износ

Кривична пријава за прилепчанка за „затајување“

Кривична пријава за прилепчанка за „затајување“

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „затајување“, по чл.239 ст.1 вв ст.3 од Кривичниот законик. Пријавената, вработена како касиер во правно лице за игри на среќа во Скопје, на 07/08.11.2021, додека била на работното

Вработена во казино присвоила 276.000 денари од каса

Вработена во казино присвоила 276.000 денари од каса

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против И.Н.(25) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „затајување“, по чл.239 ст.1 вв ст.3 од Кривичниот законик. Пријавената, вработена како касиер во правно лице за игри на среќа во Скопје, на 07/08.11.2021, додека била на работното