притисни ентер »

Тешко е да не се зазјапаш во овие хеланки!
Тешко е да не се зазјапаш во овие хеланки!

Тешко е да не се зазјапаш во овие хеланки!

Без коментар! Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Мажот заборави дека го боли вратот

Мажот заборави дека го боли вратот

Ова беше сурово и тоа два пати! Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Кога ќе нема струја подолго време…

Кога ќе нема струја подолго време…

Сфаќаш дека животот бил забавен и без мобилниот телефон и телевизорот. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Кога натпреварот е тапа, публиката си наоѓа друг, поинтересен начин на забава

Кога натпреварот е тапа, публиката си наоѓа друг, поинтересен начин на забава

Овој пат главна ѕвезда беше спанкото, а не беше ни свесен за тоа. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.