притисни ентер »

Ѕирнете во новиот каталог на „Икеа“ за пролетната колекција
Ѕирнете во новиот каталог на „Икеа“ за пролетната колекција

Ѕирнете во новиот каталог на „Икеа“ за пролетната колекција

Иако шведскиот гигант „Икеа" поради паднемијата привремено затвори голем дел од своите продавнци ширум светот, сепак опциите за онлајн продажба се во функција, а со тоа тие продолжуваат со својата продукција која ја вклучува и новата сезонска колекција на артикли за домот. Нивниот каталог, кој важи за една од најпродаваните книги, неодамна излезе во