притисни ентер »

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судијата кој ја води истрагата за хрватскиот тајкун Ивица Тодориќ , одлучи основачот на „Агрокор“ кој вчера од Велика Британија беше екстрадиран во Хрватска да остане во затворот „Реметинец“, објавија хрватските медиуми. Предлогот на адвокатката на Тодориќ за негово пуштање на слобода беше одбиен. Адвокатката на Тодориќ бараше поништување на истражниот

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судијата кој ја води истрагата за хрватскиот тајкун Ивица Тодориќ , одлучи основачот на „Агрокор“ кој вчера од Велика Британија беше екстрадиран во Хрватска да остане во затворот „Реметинец“, објавија хрватските медиуми. Предлогот на адвокатката на Тодориќ за негово пуштање на слобода беше одбиен. Адвокатката на Тодориќ бараше поништување на истражниот

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судијата кој ја води истрагата за хрватскиот тајкун Ивица Тодориќ , одлучи основачот на „Агрокор“ кој вчера од Велика Британија беше екстрадиран во Хрватска да остане во затворот „Реметинец“, објавија хрватските медиуми. Предлогот на адвокатката на Тодориќ за негово пуштање на слобода беше одбиен. Адвокатката на Тодориќ бараше поништување на истражниот

Тодориќ ќе остане во притвор

Тодориќ ќе остане во притвор

Судијата што ја води истрагата за хрватскиот тајкун, Ивица Тодориќ одлучи основачот на „Агрокор“, кој вчера од Велика Британија беше екстрадиран во Хрватска да остане во затворот „Реметинец“, објавија хрватските медиуми. Предлогот на адвокатката на Тодориќ за негово пуштање на слобода беше одбиен. Адвокатката на Тодориќ бараше поништување на истражниот

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судот во Загреб донесе одлука, Тодориќ останува во затворот „Реметинец“

Судијата кој ја води истрагата за хрватскиот тајкун Ивица Тодориќ, одлучи основачот на „Агрокор“ кој вчера од Велика Британија беше екстрадиран во Хрватска да остане во затворот „Реметинец“, објавија хрватските медиуми. Предлогот на адвокатката на Тодориќ за негово пуштање на слобода беше одбиен. Адвокатката на Тодориќ бараше поништување на истражниот

ЕКС СОПСТВЕНИКОТ НА АГРОКОР ЕКСТРАДИРАН ВО ХРВАТСКА: Тодориќ испорачан во Хрватска и сместен во истражен затвор

ЕКС СОПСТВЕНИКОТ НА АГРОКОР ЕКСТРАДИРАН ВО ХРВАТСКА: Тодориќ испорачан во Хрватска и сместен во истражен затвор

Поранешниот сопственик на „Агрокор“ Ивица Тодориќ, против кого е покрената истрага поради „стекнување материјална корист“, синоќа беше екстрадиран во Хрватска, една година откако беше уапсен во Лондон, каде замина по избивањето на аферата „Агрокор“. Непосредно по слетувањето на авионот на хрватскиот аеродром, Тодориќ е одведен во истражниот затвор

Тодориќ испорачан во Хрватска и сместен во истражен затвор

Тодориќ испорачан во Хрватска и сместен во истражен затвор

Поранешниот сопственик на „Агрокор“ Ивица Тодориќ, против кого е покрената истрага поради „стекнување материјална корист“, синоќа беше екстрадиран во Хрватска, една година откако беше уапсен во Лондон, каде замина по избивањето на аферата „Агрокор“. Непосредно по слетувањето на авионот на хрватскиот аеродром, Тодориќ е одведен во истражниот затвор

Тодориќ испорачан во Хрватска и сместен во истражен затвор

Тодориќ испорачан во Хрватска и сместен во истражен затвор

Поранешниот сопственик на хрватскиот Агрокор, Ивица Тодориќ, против кого е отворена истрага за „стекнување материјална корист“, синоќа беше екстрадиран од Лондон во Хрватска, по што директно е одведен во истражниот затвор во Реметинац. Тодориќ беше уапсен во Лондон каде замина по избивањето на аферата „Агрокор“. Во затворот му е врачено и судско решение