притисни ентер »

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција “Eunoia” преку артистички едиторијал со моќна порака
Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција “Eunoia” преку артистички едиторијал со моќна порака

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција “Eunoia” преку артистички едиторијал со моќна порака

Во годината кога гласно се зборува за важноста на менталното здравје, есенцијалната улога на уметноста во емоционална благосостојба на секоја индивидуа е инспирацијата за летната колекција. Новата модна приказна на дизајнерката е обоена во пастелни нијанси, лесни и плисирани материјали и лелеави кроеви, оживеана во сликарско атеље од моделката Фјола

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција “Eunoia” преку артистички едиторијал со моќна порака

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција “Eunoia” преку артистички едиторијал со моќна порака

Во годината кога гласно се зборува за важноста на менталното здравје, есенцијалната улога на уметноста во емоционална благосостојба на секоја индивидуа е инспирацијата за летната колекција. Новата модна приказна на дизајнерката е обоена во пастелни нијанси, лесни и плисирани материјали и лелеави кроеви, оживеана во сликарско атеље од моделката Фјола

Ирина Тошева дизајнираше колекција со моќна порака: Обои го умот

Ирина Тошева дизајнираше колекција со моќна порака: Обои го умот

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција „Eunoia“ преку артистички едиторијал со моќна порака. Во година, кога гласно се зборува за важноста на менталното здравје, есенцијалната улога на уметноста во емоционална благосостојба на секоја индивидуа е инспирацијата за летната колекција. Новата модна приказна на дизајнерката е обоена во

ОБОЈ ГО УМОТ: Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција

ОБОЈ ГО УМОТ: Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција

Во годината кога гласно се зборува за важноста на менталното здравје, есенцијалната улога на уметноста во емоционална благосостојба на секоја индивидуа е инспирацијата за летната колекција. Преку артистички едиторијал со моќна порака, дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција „Eunoia“. Во годината кога гласно се зборува за важноста на

Менталното здравје во фокусот на новата летна колекција на Ирина Тошева

Менталното здравје во фокусот на новата летна колекција на Ирина Тошева

Во годината кога гласно се зборува за важноста на менталното здравје, есенцијалната улога на уметноста во емоционална благосостојба на секоја индивидуа е инспирацијата за летната колекција. Новата модна приказна на дизајнерката е обоена во пастелни нијанси, лесни и плисирани материјали и лелеави кроеви, оживеана во сликарско атеље од моделката Фјола

Нова колекција на Ирина Тошева - Обои го умот

Нова колекција на Ирина Тошева - Обои го умот

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција “Eunoia” преку артистички едиторијал со моќна порака. Во година кога гласно се зборува за важноста на менталното здравје, есенцијалната улога на уметноста во емоционална благосостојба на секоја индивидуа е инспирацијата за летната колекција. Новата модна приказна на дизајнерката е обоена во пастелни