притисни ентер »

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол
Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

Градоначалникот Јакимовски, денеска на средба со директорот на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје побарал информација зошто е прекината автобуската линија која беше пуштена во текот на изборната кампања. Од страна на директорот на јавното претпријатие добил одговор дека возилото било во дефект. Истовремено, од ЈСП информирале дека дефектот ќе

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

Градоначалникот Јакимовски, денеска на средба со директорот на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје побарал информација зошто е прекината автобуската линија која беше пуштена во текот на изборната кампања. Од страна на директорот на јавното претпријатие добил одговор дека возилото било во дефект. Истовремено, од ЈСП информирале дека дефектот ќе

Од утре повторно ќе сообраќа автобус од Жданец до Сити Мол и обратно

Од утре повторно ќе сообраќа автобус од Жданец до Сити Мол и обратно

По интервенција на градоначалникот на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, од утре повторно ќе биде ставена во функција автобуската линија од Жданец до Сити мол. Градоначалникот Јакимовски, денеска на средба со директорот на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје побарал информација зошто е прекината автобуската линија која беше пуштена во текот на

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол По интервенција на градоначалникот на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, од утре повторно ќе биде ставена во функција автобуската линија од Жданец до Сити мол. Градоначалникот Јакимовски, денеска на средба со директорот на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје побарал информација зошто е

По интервенција на Јакимовски: Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

По интервенција на Јакимовски: Повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

По интервенција на градоначалникот на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, од утре повторно ќе биде ставена во функција автобуската линија од Жданец до Сити мол. Градоначалникот Јакимовски, денеска на средба со директорот на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје побарал информација зошто е прекината автобуската линија која беше пуштена во текот на

На инсистирање на Јакимовски од утре повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

На инсистирање на Јакимовски од утре повторно во функција автобуската линија Жданец – Сити мол

По интервенција на градоначалникот на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, од утре повторно ќе биде ставена во функција автобуската линија од Жданец до Сити мол. Градоначалникот Јакимовски, денеска на средба со директорот на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје побарал информација зошто е прекината автобуската линија која беше пуштена во текот на