притисни ентер »

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност
Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката

Магазинот „GQ“ ја прогласи Бела Хадид за славна личност со најмногу стил

Магазинот „GQ“ ја прогласи Бела Хадид за славна личност со најмногу стил

Магазинот „GQ“ ја прогласи манекенката Бела Хадид за славна личност со најмногу стил. Жирито кое го избрало победникот навело дека оваа славна манекенка е „мајсторка на стилот“ и дека „особено знае совршено да искомбинира парчиња кои инаку ги носат мажите“. „Хадид изгледа подобро во машка облека од повеќето мажи“, се наведува во написот. Носеше ревии

Бела Хадид e прогласена за славна личност со најмногу стил

Бела Хадид e прогласена за славна личност со најмногу стил

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

САД – Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ ( GQ ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“

GQ: Бела Хадид е најстилската славна личност во 2022

GQ: Бела Хадид е најстилската славна личност во 2022

Славната манекенка Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност според GQ. Модните експерти сметаат дека Бела е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Бела неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, а дизајнерите пред публиката создадоа уникатен

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ ( GQ ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е „најстилска“ славна личност

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ ( GQ ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката