притисни ентер »

Kонгломератот Кering  во слободен пад со деловните резултати
Kонгломератот Кering  во слободен пад со деловните резултати

Kонгломератот Кering во слободен пад со деловните резултати

Приходите на конгломератот Kering во 2023 година изнесуваа 19,6 милијарди евра и бележат намалување од четири проценти. Приходите на Balensiaga, по скандалот во 2022 година, кој сеуште не е правно санкциониран, не се објавуваат туку се дел од податоците на другите модни куќи! Продажбата од директно управуваната малопродажна мрежа, вклучително и е-трговијата