притисни ентер »

Сам себе го убијал
Сам себе го убијал

Сам себе го убијал

Најновата сопка што си ја ставаме се вика „Расадник“, или во превод „Се бориме против загадувањето со градење згради“. Или во јутјуберски превод: „Сам себе го убијал“. Зошто? За тие пусти златници. Во една меана, покрај главниот пат на влез во градот, седеле Словенец, Србин и Македонец и дробеле дневна политика. Поминал еден чичко со голема плетена