притисни ентер »

Грозјето значи здравје
Грозјето значи здравје

Грозјето значи здравје

Постојат неколку добри причини да ја искористите сезоната на ова вкусно овошје. Ако барате намирница за ужина која нема премногу калории, а во исто време сакате и да се освежите и да го подигнете нивото на енергија, грозјето е одличен избор. Една порција (една чаша) грозје има само 104 калории, еден грам влакна и многу важни витамини. Сепак, не претерувајте

Здравје во мало пакување: Грозје

Здравје во мало пакување: Грозје

Постојат неколку добри причини да ја искористите сезоната на ова вкусно овошје. Ако барате намирница за ужина која нема премногу калории, а во исто време сакате и да се освежите и да го подигнете нивото на енергија, грозјето е одличен избор. Една порција (една чаша) грозје има само 104 калории, еден грам влакна и многу важни витамини. Сепак, не претерувајте

Здравје во мало пакување: Грозје

Здравје во мало пакување: Грозје

Постојат неколку добри причини да ја искористите сезоната на ова вкусно овошје. Ако барате намирница за ужина која нема премногу калории, а во исто време сакате и да се освежите и да го подигнете нивото на енергија, грозјето е одличен избор. Една порција (една чаша) грозје има само 104 калории, еден грам влакна и многу важни витамини. Сепак, не претерувајте