притисни ентер »

Ешли Греам: „Сексот го спасува бракот“
Ешли Греам: „Сексот го спасува бракот“

Ешли Греам: „Сексот го спасува бракот“

Најпознатата плус-сајз манекенка Ешли Греам вели дека за долг и успешен брак најважен е сексот. Таа за магазинот „Ел“ раскажа дека бракот со Џастин Ервин функционира само затоа што постојано имаат секс. „Мојот совет е постојано да водите љубов, дури и кога немате желба за секс. Забележувам дека кога не водиме љубов еден кон друг стануваме арогантни,

Ешли Греам: „Сексот го спасува бракот“

Ешли Греам: „Сексот го спасува бракот“

Најпознатата плус-сајз манекенка Ешли Греам, вели дека за долг и успешен брак најважен е сексот. Таа за магазинот „Ел“ раскажа дека бракот со Џастин Ервин функционира само затоа што постојано имаат секс. „Мојот совет е постојано да водите љубов, дури и кога немате желба за секс. Забележувам дека кога не водиме љубов еден кон друг стануваме арогантни,

Ешли Грам ја откри нејзината тајна за долг и успешен брак

Ешли Грам ја откри нејзината тајна за долг и успешен брак

Ешли Греам, вели дека за долг и успешен брак најважен е сексот. Таа за магазинот Elle раскажа како го одржува бракот со Џастин Ервин, делејќи им совет на читателките. „Мојот совет е да постојано да водите љубов, дури и кога не ви е дојдено до секс. Имам забележано дека кога не водиме љубов еден кон друг стануваме арогантни, додека кога сме интимни

Ешли Греам порачува: За успешен брак е потребен редовен секс

Ешли Греам порачува: За успешен брак е потребен редовен секс

Ешли Греам порачува: За успешен брак е потребен редовен секс Познатиот модел со облини, Ешли Греам, вели дека за долг и успешен брак најважен е сексот. Таа за магазинот Elle раскажа како го одржува бракот со Џастин Ервин, делејќи им совет на читателките. „Мојот совет е да постојано да водите љубов, дури и кога не ви е дојдено до секс. Имам забележано

Ешли Греам порачува: За успешен брак е потребен редовен секс

Ешли Греам порачува: За успешен брак е потребен редовен секс

Познатиот модел со облини, Ешли Греам, вели дека за долг и успешен брак најважен е сексот. Таа за магазинот Elle раскажа како го одржува бракот со Џастин Ервин, делејќи им совет на читателките. „Мојот совет е да постојано да водите љубов, дури и кога не ви е дојдено до секс. Имам забележано дека кога не водиме љубов еден кон друг стануваме арогантни,

Ешли Греам порачува: „За успешен брак е потребен редовен секс“

Ешли Греам порачува: „За успешен брак е потребен редовен секс“

Познатиот модел со облини, Ешли Греам , вели дека за долг и успешен брак најважен е сексот. Таа за магазинот Elle раскажа како го одржува бракот со Џастин Ервин , делејќи им совет на читателките. Мојот совет е да постојано да водите љубов, дури и кога не ви е дојдено до секс. Имам забележано дека кога не водиме љубов еден кон друг стануваме арогантни,