притисни ентер »

43 годишна жена од Кочани дала „под лихва“ 50 евра, за возврат земала над 53.000 денари камата
43 годишна жена од Кочани дала „под лихва“ 50 евра, за возврат земала над 53.000 денари камата

43 годишна жена од Кочани дала „под лихва“ 50 евра, за возврат земала над 53.000 денари камата

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во член 260 став 1 од Кривичниот законик. Пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ дала на заем 50 евра,

Лихварка од Кочани за заем од 50 евра, наплатила над 53 илјади денари

Лихварка од Кочани за заем од 50 евра, наплатила над 53 илјади денари

Кривична пријава против С.И.(43) од Кочани, поднесе Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство" предвидено во член 260 став 1 од Кривичниот законик. Кривична пријава против С.И.(43) од Кочани, поднесе Одделението за внатрешни работи Кочани до

ЛИХВАРКА од Кочани „спечали“ кривична зашто за позајмица од 50 евра зела скоро 1000!

ЛИХВАРКА од Кочани „спечали“ кривична зашто за позајмица од 50 евра зела скоро 1000!

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава  против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во член 260 став 1 од Кривичниот законик. Пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ дала на заем 50 евра,

За заем од 3 илјади, жена од Кочани вратила над 53 илјади – поднесена кривична пријава

За заем од 3 илјади, жена од Кочани вратила над 53 илјади – поднесена кривична пријава

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава  против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во член 260 став 1 од Кривичниот законик. Пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ дала на заем 50 евра,

Кривична пријава против 43-годишна жена од Кочани за лихварство

Кривична пријава против 43-годишна жена од Кочани за лихварство

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против 43-годишната С.И. од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во член 260 став 1 од Кривичниот законик, извести МВР. – Пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ

ЛИХВАРКА од Кочани „спечали“ кривична зашто за позајмица од 50 евра зела скоро 1000!

ЛИХВАРКА од Кочани „спечали“ кривична зашто за позајмица од 50 евра зела скоро 1000!

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава  против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во член 260 став 1 од Кривичниот законик. Пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ дала на заем 50 евра,

Кривична пријава за лихварство против 43-годишна жена од Кочани

Кривична пријава за лихварство против 43-годишна жена од Кочани

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во Кривичниот законик. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div

Кривична пријава за лихварство против 43-годишна жена од Кочани

Кривична пријава за лихварство против 43-годишна жена од Кочани

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во Кривичниот законик. Имено пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ дала на заем 50 евра, а за услугата

Кривична пријава за лихварство против 43-годишна жена од Кочани

Кривична пријава за лихварство против 43-годишна жена од Кочани

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основно јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.И.(43) од Кочани, поради постоење основи на сомнение дека сторила кривично дело „лихварство“ предвидено во Кривичниот законик. Имено пријавената, во месец октомври 2018 година на женско лице од Кочани ѝ дала на заем 50 евра, а за услугата