притисни ентер »

Fiat 500e Harman International ќе чита мисли?!
Fiat 500e Harman International ќе чита мисли?!

Fiat 500e Harman International ќе чита мисли?!

На CES 2019 Harman International го одбра Fiat 500e, за да ја претстави својата напредна технологија со која автомобилот ќе биде поврзан со мозокот на сопственикот ! Тоа е електрично градско возило што во оваа концепт изведба е без покрив и задни седишта, однсно мал двосед , опремен со  исклучително напреден технолошки пакет. Имено, Harman International

Fiat 500e: концепт кој чита мисли

Fiat 500e: концепт кој чита мисли

На CES 2019 Harman International го одбра Fiat 500e, за да ја претстави својата технологија Станува збор за електрично градско возило кое за приликата остана без покрив и задни седишта. Овој мал двосед има исклучително добар технолошки пакет. Она што Harman International успеа да направи е да обезбеди сензори кои му овозможуваат на автомобилот да ја