притисни ентер »

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава
Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов кој од синоќа раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов кој од синоќа раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов кој од синоќа раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов кој од синоќа раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава, сега го водам Кризниот штаб

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава, сега го водам Кризниот штаб

Стојанче Ангелов, кој од синоќа раководи со Главниот штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната

Стојанче Ангелов: „Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава“

Стојанче Ангелов: „Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава“

По вчерашното прогласување на кризна состојба на целата територија на Македонија, Стојанче Ангелов инаку в.д. директор на Центарот за управување со кризи, се огласи и на својот Фејсбук профил. Во својата објава, Ангелов пишува дека завршило времето кога ги кршел ќерамидите од глава и дека сега раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов кој од синоќа раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди од глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди од глава

Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот штаб за управување со кризната состојба предизвикана од ковид-19, порача преку Фејсбук Стојанче Ангелов, кој неодамна беше избран на функцијата директор на Центарот за управување со кризи, додавајќи дека добредојдени се сите конструктивни идеи за подобро

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов кој од синоќа раководи со Главниот Штаб за управување со кризната состојба во земјата, на социјалните мрежи напиша дека завршило времето кога безгрижно си кршел керамиди со глава. „Почитувани ФБ пријатели! Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната