Сакам маникир како на Бритни Спирс, фризура како на Анџелина Џоли, педикир како на Наоми Кемпбл…

Во салон за убавина. – Сакам маникир како на Бритни Спирс, фризура како на Анџелина Џоли, педикир како на Наоми Кемпбл… – А лицето како на Жерар Депардје ли да го оставиме?